Home » Blog » Holiday season is coming!

Holiday season is coming!

door crjonline
Zomer

Het wordt steeds wat lekkerder weer, de zon staat namelijk steeds wat vaker hoog aan de hemel. De dagen worden langer, vogeltjes fluiten en de mensen zijn vrolijker; de zomer is in aantocht. En wat kijkt heel Nederland daar ontzettend naar uit; ’s weekends het terras op met een groep vrienden, lange zomeravonden met heerlijke barbecues of bezoekjes aan de plaatselijke plas en met kers op de taart? De zomervakantie; op bezoek in een ander land, en daar genieten van nog meer zon en cultuur! Toch blijkt het inpakken voor zo’n zomervakantie vaak een lastigere taak dan van tevoren verwacht, want welke dames badkleding neem je mee, en ga je wel of niet je hardloopschoenen dames meenemen?

Gelukkig is het vaak gemakkelijk om een aantal knopen door te hakken en is de paklijst na een tijdje toch wel af. Graag nemen wij je door drie producten die je zeker niet mag vergeten wanneer je op vakantie gaat; lees snel met ons mee!

Polaroid camera voor de leukste kiekjes

Wil je momenten vastleggen op het moment suprême? Nooit meer vergeten hoe lief jouw kinderen op het strand lagen te slapen, maar direct de foto willen uitprinten? Of is het eten zo lekker dat je dit in je reisdagboek wilt schrijven met een bijpassende foto? Vergeet dan vooral niet om een polaroid camera mee te nemen! Met deze camera kan je op ieder moment een leuke foto maken maar ook direct laten printen. Momenten om letterlijk nooit meer te vergeten dus! 

Waterfles met hengsel

Een andere tip is om ervoor te zorgen dat je de waterfles die je meeneemt, kan ophangen aan jouw handtas. Voor velen staat het op vakantie gaan gelijk aan het maken van mooie wandelingen. Tijdens zo’n wandeling wil je natuurlijk zo min mogelijk gewicht meezeulen, en je handen vrijhouden. Kans is groot dat je daarom voor enkel een handtasje kiest om mee te nemen. Dan is het dus handig dat jouw waterfles aan de handtas kan hangen; gezien deze er waarschijnlijk niet in past, maar je je handen wel los wilt hebben tijdens het lopen. Handig toch? 

Karabijnhaak

Ontzettend praktisch; een karabijnhaak. Met een karabijnhaak kan je alles ophangen wat je maar wil! Dus heb jij een handdoek die nog moet drogen, en zit daar een haakje aan? Gebruik je karabijnhaak dan om deze op te hangen aan een boom, of in de badkamer. Wil je jouw natte bikini niet in je rugzak stoppen? Hang deze dan aan de haak. Passen de schoenen niet meer in de tas omdat je op reis te veel hebt gekocht? Haak! Handig, toch?

Gerelateerde berichten