Home » Blog » Maak jouw iPhone uniek

Maak jouw iPhone uniek

door crjonline
Iphone en earpods

Iedereen kent ze wel: de welbekende Apple iPhones. De mobiele telefoons van het merk Apple zijn razend populair. Ieder jaar brengt het merk Apple een nieuw model uit. Vele mensen zijn tegenwoordig in het bezit van een Apple iPhone. Er zijn een aantal manieren waarop jij jouw Apple iPhone uniek kunt maken. Zo wordt jouw telefoon nooit verward met een andere iPhone van Apple en blijf jij in het bezit van je eigen telefoon. Wij geven jou een aantal tips om jouw Apple iPhone uniek te maken.

Hoesje

Je kunt jouw telefoon herkenbaar maken door iets uniek te maken wat zichtbaar is. Een hoesje van een telefoon is vrijwel altijd zichtbaar. Vele hoesje lijken op elkaar of zijn vrij standaard. Daardoor maak je nog steeds niet kenbaar dat de telefoon van jou is. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een foto af te drukken op het hoesje van jouw telefoon. Hiermee maak jij jouw hoesje volkomen uniek. Wanneer de telefoon wordt gevonden, kunnen ze wellicht door middel van de foto herkennen van wie de telefoon is. Maak jouw telefoon uniek en kom een iPhone hoesje maken.

Achtergrond

De achtergrond van jouw telefoon is gemakkelijk aan te passen. Het wijzigen van de achtergrond brengt daarnaast geen extra kosten met zich mee. Wanneer je een melding krijgt op je iPhone, dan zie je dat het scherm opheldert. De achtergrond wordt zichtbaar, waardoor je snel kunt herkennen of het jouw telefoon is. Iedere achtergrond van jezelf zal voor jou herkenbaar zijn. Wil jij door middel van de achtergrond aan iedereen laten weten dat het jouw telefoon is? Kies dan voor een persoonlijke achtergrond waar jij zelf of een kenmerk van jou op wordt getoond.

Kleuren

Voorheen werden de Apple iPhones enkel uitgebracht in de basiskleuren. Tegenwoordig maakt Apple af en toe bij een lancering gebruik van verschillende kleuren. Door een opvallende kleur te kiezen maak jij jouw Apple iPhone uniek. Velen zullen kiezen voor de basiskleuren of maken gebruik van een hoesje. Om de kleur te blijven zien en daarnaast jouw Apple iPhone goed te beschermen, kan je gebruik maken van een doorzichtig hoesje. Hierdoor blijft de kleur en uitstraling van jouw iPhone voorop staan. Bekijk de verschillende kleuren van de iPhones op de website van Apple.

Gerelateerde berichten